Reacties van klanten
 

Na een aantal prettige gesprekken is mijn levensverhaal door Scribenda geschreven. Het resultaat is nu klaar: een prachtig boek. Deze maand was ik jarig en heb ik het boek aan mijn kinderen gegeven. Ze waren er heel blij mee en ik ben enorm trots op het resultaat.
Yvonne, bedankt!

Pieter v.d. K.
 
 

Het is in feite schandalig dat ik deze review niet al veel eerder schreef, want ik ken Yvonne al diverse jaren als uitstekende biografe, een superieure wat mij betreft. Ze heeft een geweldig taalgevoel. Dat heb ik zelf ook aardig, dus ik kan er over meepraten. Ze is vooral geduldig en dat is voor mij het allerbelangrijkste. Die rust haalt bij mij het beste naar boven. Het boek dat ik al zo lang wil schrijven, krijgt serieuze vormen. Ik heb ook een geïnteresseerde uitgever gevonden, die de rust ook ambieert. Wat een fijne mensen! Dit is een prachtige besteding van een deel van mijn WAO-uitkering. Ik heb alweer plannen voor een volgend boek. Hoe het ook afloopt met mij: als je wilt schrijven, laat Yvonne je dan helpen.

Arma Fokkema, schrijfster van 'Schetsboek'
 
 

Al lang liep ik met het idee rond het verhaal van mijn leven op te schrijven. Toen de gelegenheid zich voordeed dit te doen d.m.v. de workshop 'Schrijf het verhaal van je leven' heb ik hem met beide handen aangegrepen.
Met heel goede informatiebladen, bij elke les goede uitleg en afwisselende opdrachten, komen er veel herinneringen boven.
Yvonne weet iedereen flink te stimuleren en ik ben ervan overtuigd dat er een aardig verhaal ontstaat.

Fenneke Rijnsdorp
 
 
Wat leuk om de diverse manieren van schrijven te leren!
Marischka Lauer
 
 

(Autobiografisch) schrijven
Heerlijk ontspannen
Helemaal in jezelf
Leren van je herinneringen
Waardevol

C. van B.
 
 
Vergeten herinneringen komen weer boven. Leuke anekdotes!
Samen met anderen bezig zijn geeft inspiratie. Je wordt gestimuleerd.
Een echte aanrader!
Mathilda v.d. Lugt
 
 
De workshop 'Je leven geschreven' is voor mij een speciale ervaring.
Het stukje bij beetje je verleden boven halen is heel apart!
Henny Struyk
 
 
Het is leuk om samen te zijn met mensen die dezelfde passie hebben, namelijk schrijven. We wisselen ervaringen uit over ons leven en komen zo weer op nieuwe idee├źn. Het is erg ontspannend!
Joke Bevaart